Terug

Gespreksgroep voor volwassenen met autisme

21-01-2020 20:00 - 22:00 uur

“Ik ben niet de enige!” Het was dé eyeopener voor Nicolette en Haike, twee deelnemers van een eerdere gespreksgroep voor volwassenen. Zij zijn blij dat ze zijn gegaan. “Je hebt een vergelijkbare beperking en dat maakt het makkelijk om met elkaar te praten”

Op dinsdag 21 januari 2020 start Dit Koningskind in Zwolle een gespreksgroep voor volwassenen met autisme. De gespreksgroep biedt herkenning en erkenning en geeft de gelegenheid in een veilige en kleinschalige omgeving met elkaar in gesprek te gaan. De groep bestaat gemiddeld uit zes personen en komt vijf avonden bij elkaar. Gespreksthema’s zijn onder andere: sociale contacten (vriendschap en werkrelaties), zelfbeeld, communicatie en geloof. Er is ruimte voor inbreng van onderwerpen door de deelnemers. De avonden worden begeleid door Joke Leene, regioconsulent van Dit Koningskind.

Van harte welkom!

Voor wie:       Volwassenen met autisme (gemiddeld tot een hoog niveau)
Data:                Dinsdag 21 jan, 4 en 25 februari, 10 en 24 mrt 2020
Tijd:                  20.00 – 22.00 uur
Plaats:             Ichtuskerk , Campherbeeklaan 69, Zwolle
Aanmelden:  Aanmeldformulier
Informatie:   Joke Leene 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van jou als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 5 avonden voor niet-leden € 45,00 en voor leden € 35,00. Dit is een richtbedrag; voel je zich vrij om te geven wat voor jou passend is. Voor de betaling kun je op de dag zelf een machtigingsformulier invullen.

Details

Datum

21 jan 2020

Tijd

20:00 - 22:00 uur

Locatie

Zwolle

Stationsweg 1
Zwolle, Nederland

Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan