Terug

Gespreksgroep voor ouders van een kind met een verstandelijke, sociale of meervoudige beperking

20-01-2020 20:00 - 22:00 uur

Wat voor impact heeft je kind dat ‘anders’ is op jullie gezinsleven? Hoe ga je als ouder om met reacties vanuit je omgeving? Mag je kind zijn zoals hij/zij is? En: geloofsopvoeding, hoe geef je dat vorm? Ouders van kinderen met een verstandelijke, sociale beperking of meervoudige beperking zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze interactieve gespreksgroep.

In januari 2020 start deze groep in Groningen. In een gespreksgroep staat ontmoeting met andere ouders centraal. Ouders en verzorgers gaan met elkaar in gesprek over onderwerpen als gezinsleven, geloofsopvoeding, acceptatie, loslaten en de toekomst van je kind. Tijdens deze avonden is er ruimte zelf onderwerpen in te brengen. De groep komt  drie avonden bij elkaar en wordt begeleid door Ad Waardenburg, regioconsulent van Dit Koningskind.

Voor wie: Ouders en verzorgers van een kind met een verstandelijke, sociale beperking of meervoudige beperking
Data: 20 januari, 3 februari en 2 maart 2020
Locatie: Groningen
Aanmelden: Aanmeldformulier
Informatie: a.waardenburg@ditkoningskind.nl / 06-13494377

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van jou als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 3 avonden voor niet-leden € 27,00 en voor leden € 21,00. Dit is een richtbedrag; voel je  zich vrij om te geven wat voor jou passend is. Voor de betaling kun je op de dag zelf een machtigingsformulier invullen.

Details

Datum

20 jan 2020

Tijd

20:00 - 22:00 uur

Locatie

Groningen

Van Lenneplaan 97
Groningen, 9721 PE Nederland

Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan