Terug

Gespreksgroep voor echtparen waarvan een van de twee autisme heeft

19-02-2020 20:00 - 22:00 uur

In ieder huwelijk is weleens sprake van onbegrip, of zijn er spanningen. Maar als een van de partners een vorm van autisme heeft kunnen sommige, ogenschijnlijk normale, dingen erg lastig zijn. Hoe ga je om met de (soms grote) verschillen in communicatie, emoties, geloofsbeleving of intimiteit? 

Dit Koningskind organiseert in Apeldoorn een gespreksgroep voor echtparen, waarvan één van de twee autisme heeft. Er komen verschillende thema’s aan bod. Zoals de invloed van autisme op je relatie, het gezins- en geloofsleven. Van elkaar leren, ervaringen delen en tips uitwisselen staan centraal.

De groep bestaat uit vier tot vijf echtparen en wordt begeleid door regioconsulent Joke Leene. Je bent van harte welkom!

Voor wie:      echtparen, waarvan een van de twee autisme heeft (of een vermoeden daarvan)
Waar:            Gijsbrechtgaarde 101, 7329 CA  Apeldoorn
Wanneer:     Woensdag 19 februari, 4 en 18 maart en 1 en 15 april
Tijd:                 20.00 – 22.00 uur
Informatie:      Joke Leene 06 13766764 / j.leene@ditkoningskind.nl
Direct aanmelden

Belangrijk: Dit Koningskind vindt gespreksgroepen belangrijk. Giften en ledengeld dekken echter niet alle kosten die wij maken (bv. voor personeel, materiaal en locatie). Daarom vragen wij van u als deelnemer een tegemoetkoming in de kosten, in de vorm van een gift. Voor deze activiteit is het richtbedrag voor 5 avonden voor niet-leden € 70,00 en voor leden € 55,00 per echtpaar. Dit is een richtbedrag; voelt u zich vrij om te geven wat voor u passend is. Voor de betaling kun je op de dag zelf een machtigingsformulier invullen

Details

Datum

19 feb 2020

Tijd

20:00 - 22:00 uur

Locatie

Apeldoorn

Nederland
Google Maps →

Wil jij een optimale website? Dan hebben we wat cookies van je nodig. Pas mijn voorkeuren aan